Ce facem? Îmbinăm utilul cu plăcutul, designul clasic cu ideile îndrăznețe și tehnicile moderne cu materialele de calitate și vă stăm la dispoziție cu:
Mobilier dormitor
Canapele
Cameră de zi

Magazin de Mobila Cluj

Magazinul de mobila din Cluj va ofera: canapele, coltare, paturi tapitate, fotolii, mobila living, dormitoare si camere pentru copii, doar produse de calitate, marci ale unor cunoscuti producatori de mobilier din Italia, Germania sau Polonia, pentru fiecare stil, gust si personalitate. Va asteptam in showroom sau online, unde va stam intotdeauna la dispozitie cu noutati si detalii despre produsele noastre de mobilier, precum si pentru a prelua comenzile dvs. Urmariti campaniile noastre de reduceri pentru a beneficia de cele mai bune preturi.

Design Modern

Îmbinăm materialele de calitate de la cei mai renumiți producători cu ideile unor artiști desăvârșiți, montatori cu experiență, pentru a obține mobilierul perfect.

Stocuri Variate

La Habitat Design puteți găsi peste 400 de piese de mobilier. De la canapele la noptiere și mese, până la seturi și garnituri de mobilă complete.

Montaj Profesionist

Etapa de montaj este realizată cu ajutorul specialiștilor pentru a menține standardul de calitate și pentru a vă livra produsele fără niciun defect.

Confort Sporit

Utilizăm doar materiale de calitate pentru a realiza cele mai confortabile soluții de amenajare a casei tale. Confortul casei tale este deviza specialiștilor noștri.