Showroom Mobila si Canapele in Cluj Napoca

Showroom Mobila si Canapele in Cluj Napoca

Showroom Mobila si Canapele in Cluj Napoca

01.11.2017

Desi recent deschis, magazinul de mobila Habitat Design se remarca pe piata de profil clujeana oferind produse de mobilier variate, in stil clasic sau modern, creatii care atrag nu doar prin design ci si prin calitatea executiei si a materialelor, prin varietatea modelelor, culorilor, dar si a preturilor accesibile.

Situat in apropiere de Metro, showroom-ul de mobila si canapele din Cluj se afla chiar la strada principala, fiind usor accesibil si se bucura zilnic de un numar mare de vizitatori si clienti.

In calitate de magazin mobila Cluj, ne-am dorit sa aducem pe piata de profil obiecte de mobilier care au la baza o stransa colaborare intre producatorii de mobila si arhitecti si designeri de mobilier europeni.

Habitat Design vine in intampinarea nevoilor diverse de amenajare interioare, fie acestea case, apartamente, spatii de birouri, cabinete sau sedii de firme.

Odata intrat in magazinul nostru, vei fi intampinat cu caldura, amabilitate si respect. Produsele expuse pot fi admirate, analizate si chiar cumparate. In cazul in care se doreste o alta combinatie de materiale sau culori, pot fi consultate cataloagele producatorilor, de unde puteti alege modelul dorit in variantele disponibile.

Suntem prezenti si in mediul online, showroom-ul de mobila putand fi vizitat virtual prin intermediul paginii web, dar si pe retelele de socializare unde preluam comenzi sau raspundem prompt solicitarilor vizitatorilor din toate colturile tarii.

Periodic, magazinul nostru va ofera reduceri de pret la produsele de mobilier, astfel incat dvs. sa va bucurati de experiente placute inca de la cumparare.

Urmariti campaniile noastre de reduceri pentru a beneficia de cele mai bune preturi. 

Alege, amenajeaza, simte-te confortabil!


Add Comment